Mikä ihmeen Cilla’s Third Room?

Toissa viikolla juhlittiin uuden Cilla’s Hietsunkulman kaupan avajaisia ja samalla vihittiin käyttöön Third Room -niminen laajennusosa. Nimi viittaa myymälätilan rakenteeseen, kolmen huoneen muodostamaan lifestyle -kauppamaailmaan. Kaikissa huoneissa on omanlaisensa tunnelma tuotevalikoiman sekä niissä käytettyjen pintamateriaalien ansiosta.

Liikkeen suurin ja ensimmäinen huone on raikkaan vaalean siniharmaa sävyltään. Siellä ovat esillä Cilla’s tuotevalikoiman sydäntuotteet, kodin sisustuksen ja kattauksen ihanuudet sekä tyylikkäseen ja ekologiseen huushollaukseen tarvittavat tuotteet.

Tässä tilassa ovat myös esillä Cilla’s tuoteperheen Tiski greippi-appelsiini tiskiaine, Siisti sitruuna-rosmariini yleispesu, Käsi käsisaippuat ja uusimmat Säilö-korit ja Liina-keittiöpyyhkeet. Myös maahantuomamme The Organic Companyn luomupuuvillaiset kodintekstiilit ovat täällä kuin kotonaan.

Toinen huoneista on mielestäni huoneiston feminiinisin ja kivalla tavalla jopa hieman herraskainen hengeltään. Herraskaisuutta ilmineeraavat kauniit vanhanajan puupaneloinnit ja käsinkudotut kangastapetit. Tässä huoneessa pääsevät korut, Becksöndergaard -huivit ja muu naisten- ja lasten pukeutuminen sekä kosmetiikka kauniisti esille. Lastenhuoneen sisustustuotteita ja petivaatteita on myös tarjolla tässä huoneessa.

Viimeinen huone, eli Third Room kantoi rakennusvaiheessa työnimeä gentlemens club. Toiveenani on ollut rakentaa miehiä kiinnostava ja heille suunnattu valikoima sekä tila. Tuotevalikoimasta löytyy tuotteita myös meille äideille, puolisoille ja kummitädeille, jotka etsimme ajatuksella valittuja, tyylikkäitä ja ekologisia  lahja- sekä arkituotteita elämämme miessankareille.

Third Roomiin valikoimista löytyvät mm. Nomen Nescio (kotimainen upea unisex-vaatemallisto), Knowledge Cotton Apparel (ihania luomupuuvillaisia miesten arkitrikoovaatteita), Pöllöt Eyewear (ihania puukehyksisiä aurinkolaseja), Gentlemen’s Hardwear (tyylikkäästi pakattuja lahjatuotteita, retkeilytarvikkeita sekä kosmetiikkaa), Stance-sukkia (superlaadukkaita ja arjen yläpuolelle nostattavia printtejä), House of Rym sisustustuotteita ja paljon muuta. Tulemme lisäämään uutuuksia myös webshopiin mahdollisiman pian.

Siellä se Cilla’s kivijalkamaailma nyt puksuttaa kauniissa kulmahuoneistossa Hietaniemen Kauppahallin kulmalla. Yhtään ei harmita juhannuslomasen jälkeen töihin paluu, kun olen niin innoissani kauniista tilasta ja tulevista iloisista ja mielenkiintoisista kohtaamisista ihanien asiakkaidemme kanssa.

Suurenmoinen kiitos kaikille teille, jotka olette jo käyneet uutta kauppaamme katsomassa. Iso halaus ja kiitoskumarrus myös kaikille apujoukoille, jotka olette olleet auttamassa uuden kaupan ja Third Roomin rakentamisessa ja sen hengen luomisessa. Kiitos! <3

Postauksen kaikki kuvat on kuvannut: Frida S Visuals, kurkkaa myös Fridan Blogiin: Koti Kaupungin laidalla. 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00