Uusi tuotemerkki Cilla’sissa: MÄHÖNE

Cilla’sin valikoimiin on saapunut uusi tuotemerkki MÄHÖNE, joka valmistaa hauskoja retrohenkisiä miesten boksereita ja pitkiä kalsareita. Bokserit piristävät värimaailmallaan harmaita syyspäiviä ja pitkiä kalsarit pitävät jalat lämpimänä kylminä pakkaspäivinä. Nämä tyylikkäät bokserit ja pitkät kalsarit valmistetaan korkealaatuisesta puuvillasta ja ovat erittäin mukavat päällä. MÄHÖNE bokserit ja pitkät kalsarit ovat loistava isänpäivä- tai joululahja!

Värimaailma on saanut vaikutteitta vanhoista urheilujoukkueasuista ja 70-luvun surffielokuvista

MÄHÖNE on suomalainen alusvaatemerkki, jonka kolme helsinkiläistä lapsuudenystävää perustivat vuonna 2010. Kaikki lähti hullusta ideasta, joka alkoi hiljalleen kehittyä. Lukuisien tuntien kokeilut ja kompuroinnit johtivat omistautumiseen ja ammattitaitoon. Heidän filosofiansa perustuu tuotteiden erinomaiseen laatuun ja kestävyyteen. Tavoitteena on tehdä parhaita alusvaatteita koko maailmassa.

MÄHÖNE alusvaatteet on tehty korkealaatuisesta puuvillasta ja elastaanista, jotka tekevät niistä mukavat päällä ja kestävät. Alushousujen vyötärönauha on jämäkkä ja kestävä, mutta mukava. He jättivät veltot vyötärönauhat muille valmistajille. MÄHÖNE alusvaatteiden värimaailma on saanut vaikutteita vanhoista urheilujoukkueasuista ja 70-luvun surffielokuvista.

[button text=”Katso koko valikoima tästä” style=”outline” link=”https://cillas.fi/tuote-osasto/tuotemerkit/mahone/”]

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00