Cilla’s Hietsunkulmalla tapahtuu

Kaksi tulevaa lauantaita vietetään Cilla’s Hietsunkulman kaupalla erityisissä merkeissä. Tulevana lauantaina, 11.11. vietämme Sisustuslauantaita ja saamme vieraaksemme sisustussuunnittelija Hanna Suomalaisen.

Kaupalla kuulee usein päivittelyä oikean maton löytämisen hankaluudesta. Usein myös sohvatyynyjen istuttaminen huoneen sävyihin saattaa tuottaa hankaluuksia. Kalusteiden mittasuhteet askarruttavat myös useita. Hanna on on luvannut antaa konsultaatiopua sisustuspulmiin. Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan Hannaa lauantaina. Ota mukaasi pohjapiirustus tai kuva kodistasi ja kohteesta, mihin toivoisit apua.

Cilla’s tiimi on myös saanut uuden jäsenen, Henna Siposen. Henna on myös koulutukseltaan sisustussuunnittelija ja tuo vahvistusta tiimiin osaamisellaan. Henna on myös mukana Sisustuslauantaissa esittäytymässä ja ideoimassa kaunista kotia kanssasi.

Seuraavana lauantaina, 18.11. pääsevät esille Cilla’sin upeat kotimaiset brandit Cilla’s Finnish Designers -tapahtumassa. Kaksi uutta kotimaista tuotemerkkiä 1kertaa2 ja Teemu Järvi Illustrations ovat Cilla’s tuotesarjan kanssa tuolloin esillä. Tunnethan jo nämä upeat brandit?

1kertaa2 on ylpeästi Suomessa suunniteltu ja valmistettu sisustusmallisto. Malliston tuotteet ovat laadukkaita ja mukavantuntuisia tuotteita, kodin vaatteita arkeen. Käyttöön tarkoitettuja ja käyttöä kestäviä.  

Mallisto pohjautuu skandinaaviseen graafisuuteen ja ajanhenkeä omaperäisesti tulkitsevaan kuviointiin, jota on helppo yhdistää olemassa olevaan sisustukseen antamaan lämpöä tai kontrastia. Kuosit ovat yksinkertaisia ja mielenkiintoisia, 1kertaa2-tyylisiä. Ne ovat ajateltu ilmentämään ajan henkeä ja vallitsevia sisustustrendejä, mutta myös kestämään aikaa.

Graafisia kuoseja pehmentää merinovillan lämpöinen olemus, keittiötuotteissa puuvillan ja pellavan viileys.

Nimi 1kertaa2 tulee neuleen sanastosta. Se tuo esille myös malliston kaksi suunnittelijaa, jotka täydentävät toinen toisensa osaamista. Marika Lehti työskentelee teollisen vaatteen parissa, Piia Kalliomäki vaihtoi sisustusalalle, jossa työskentelee sekä suunnittelijana että toimittajana.

_

Teemu Järvi on luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija ja muotoilija. Järven eräaiheiset työt kattavat laajan kirjon taidegrafiikkavedoksista kirja- ja lehtikuvitusten kautta käyttöesineisiin sekä erilaisiin konsepteihin.

Jokainen työ kumpuaa tekijänsä vuosien varrella kertyneestä syvästä luontokokemuksesta: suuren osan vuodestaan metsässä ja vesillä viettävä Järvi tuntee suomalaisen villielämän vivahteikkaat piirteet. Perinteisillä työskentelytavoilla kuten ruokokynällä syntyy tuotteita, jotka rakentavat sillan kiireisestä urbaanista arjesta ikiaikaiseen, rauhoittavaan luontoon.

 

Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa ja Instagramissa. Molempiin päiviin on luvassa myös kampanjaetuja ja nyt jos koskaan kannattaakin aloittaa kodin jouluksi kuntoonlaitto sekä joululahjojen hankinta. Lämpimästi tervetuloa mukaan Hietsunkulman tapahtumiin!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00