Cilla’s webshopin 5-vuotissynttärijuhlat

Jihuu, viisi täyttä vuotta on takana ja toivottavasti vähintään tuplasti vielä edessä. Syntymäpäiväjuhlien kunniaksi tarjoamme postikulut kaikkiin yli 40€ tilauksiin loppuviikon ajan. Tarjous aktivoituu, kun naputtelet koodin: webshop5 ostoskorissa. Paljon syysihanuuksia on juuri nyt valikoimissamme ja nyt kannattaakin hyödyntää tarjous ilmaisista postikuluista samantien. Tästä pääset ostoksille Cilla’siin!

Cilla’s webshop avattiin lokakuussa 2012 halusta tuoda arjen ihanuuksia suomalaisiin koteihin. Halusimme myös hieman ravistella perinteistä kauppamallia, missä kenkäkaupasta saa vain kenkiä ja sohvakaupasta sohvia. Life style konseptissa rajoja rikotaan myymällä rohkeasti eri tuotekategoroiden tuotteita sulassa sovussa keskenään. Lontoossa ja monissa muissa suurkaupungeissa oli jo nähty vastaanvanlaisia konseptikauppoja, mutta malli oli Suomessa vielä melko tuntematon. Tänään ajatus tietyn elämäntyylin ja visuaalisen intohimon mukaan räätälöidystä yllätyksellisestä valikoimasta alkaa olla tutumpi juttu jo Suomessakin.

Paljon on menty eteenpäin muutenkin. Cilla’s webshop on saanut rinnalleen kivijalkaupan Helsingin Lönnrotinkadulla ja oman Cilla’s -tuotemerkin. Webshop on uusista aluevaltauksista huolimatta pysynyt tiiviisti busineksen ytimessä ja se on toiminut erinomaisena Cilla’s näyteikkunana myös kaikille teille, jotka asioitte mieluiten kasvotusten Hietsunkulman kaupalla.

Iso ja lämmin halaus kaikille teille, jotka olette olleet mukana matkassa. Iloiset asiakaskohtaamiset myös sähköpostin välityksellä ovat kauppiaan näkökulmasta tämän työn suola. Kehitysehdotukset, tuotetoiveet ja tsemppiterveiset ovat kaikki otettu vastaan innostunein mielin. Kiitos! ?

.