Kun silmäni mä auki saan ja sinut siinä nään..

Torstaina on hyvä aika aloittaa tulevan viikonlopun verkkaisten aamujen suunnittelua. Otsikon laulua pitää tietysti muistaa laulaa puolisolleen, mutta minä voisin laulaa sitä myös näille ihanille uusille aamiaisastioille. Tunnetko sinä jo Raaka Rå -astiat? Saavatko ne sinutkin laulamaan rakkauslaujuja?

 

Raaka Rå:n takana on muotoilija ja visualisti Leena Kouhia. Meillä on Leenan kanssa muutamia yhteisiä tuttuja, jotka olivat suositelleet Leenan astiasarjaa Cilla’sin valikoimiin jo useasti aikaisemminkin. Hiihtolomalla kävin esikoiseni kanssa Hietalahden hallissa Fat Ramenissa syömässä. Ihastelimme heidän käyttämiään mustia, rouheita ja juuri sopivan suurikokoisia ramenkulhoja. Puoliksi syöty annos paljasti näiden kuuluvan Raaka Rå -tuoteperheeseen. Silloin rakastuin lopullisesti ja otin Leenaan yhteyttä heti töihin palattuani.

Tapasimme Leenan kanssa ja pohdimme yhdessä Cilla’siin sopivaa Raaka Rå -valikoimaa. Niitä Fat Ramenin ihania nuudeli-/ ramenkulhoja nyt ainakin sekä suosittuja valkoisia ja mustia kahvimukeja. Ihastuin myös Leenalla mallina olleeseen hennon vaaleanpunaiseen puurokulhoon. Se on mielestäni täydellinen samettiselle kaurapuurolle, raikkaalle tuorepuurolle tai vaikka jugurtti-mysli -aamiasen tarjoiluun. Rouheapintainen lautanen tuntuu pehmeältä kädessä ja se synnyttää lempeän aistikokemuksen.

Leena pahoitteli kiirettä ja sitä, että jouduin odottamaan meille tilaamiani astioita muutaman viikon ajan. Hänellä oli isoja tilauksia työn alla ja täysin käsityönä ”leivottujen” astioiden valmistamiseen pitää varata oma hetkensä. En ollut tästä ollenkaan pahoillani. Näitä uniikkeja kaunottaria kannattaakin hetki odottaa. Tuntuu ihanalta ajatella, että Leena on valmistanut ne juuri meitä ja monia kauniita ajatuksia ajatellen.

Cilla’s Rå Raaka -valikoimiin voit tutustua täällä.

Iloista torstaita!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00