Ihana La Cerise sur le gâteau

Uusi ranskalainen tuomerkki La Cerise sur le gâteau on saapunut Cillasiin. Olen tömännyt sarjan toilettipusseihin ja laukkuihin viime vuosien aikana useaan otteeseen. Yksi toilettilaukku ja pellavainen treenikassi ovat myös olleet kovassa testikäytössä. Rakastan sarjan klassista ranskalaista muotokieltä, värejä, materiaaleja ja pieniä taiten tehtyjä yksityiskohtia.

Nyt näitä ihanuuksia saa myös meiltä. Ensimmäisenä saapuivat kahden eri mallisia toilettipusseja sekä kylpypyyhkeitä. Toinen toilettipussi on neliönmuotoinen ja se toimii erinomaisesti myös meikkipussina. Siinä kulkevat hyvin mukana myös koko perheen laturijohdot, vara-akut ja muut matkalaukussa muutoin eksyilevät tekniset tarvikkeet. Pystymallinen toilettipussi on hyvän kokoinen ja sinne mahtuvat kivasti myös sampoo- ja muut isommat kosmetiikkapullot.

Kylpypyyhkeitä saapui murretun vaaleanpunaisena ja kauniin vaaleanharmaana. Pyyhkeet ovat kookkaita, mutta ohuen materiaalin ansiosta keveitä kantaa mukana. Imukykyisiin puuvillapyyhkeisiin on ihana kääriytyä kylpyhetken tai uintiretken jälkeen. Pyyhkeissä on yhdistetty kaksi erilaista pintaa, ilmava froteekudonta toisella ja pehmeä sileä puuvillakudonta toisella puolella. Pienet hapsut reunoissa viimeistelevät kauniin ulkonäön.

La Cerise sur le gâteau on Anne Hubertin vuonna 2007 perustama ranskalainen yritys. La Cerisen tiimi on pieni ja yhteen hitsaantunut klaani, joka on sitoutunut brandin henkeen. He tekevät omien sanojensa mukaan töitä kovasti, mutta luovuudella ja hyvällä huumorilla maustettuna. Inspiroivat paikat ovat tärkeä osa brandiä ja siitä syystä yritys onkin ankkuroitunut Alsaceen vanhaan tuotantotilaan.

Ympäristöystävällisyys on yksi La Cerise sur le gâteaun tärkeimmistä arvoista. Merkki kulkee määrätitoisesti kestävämpään suuntaan vähentämällä kangashävikkiä ja muovijätettä sekä lisäämällä luomupuuvillan määrää tuotannossaan. Tuotteet on jo pitkään valmistettu Portugalissa, lähellä kaunista Porton kaupunkia. Työntekijöiden hyvinvointi on La Ceriselle ensiarvoisen tärkeää ja kaikilla merkin käyttämillä alihankkijoilla on Öeko-Tex -sertifikaatti. Se takaa, ettei tuotteen valmistuksessa käytetä ihmiselle tai ympäristölle haitallisia kemikaaleja.

La Cerisur le gâteaun tavoitteet istuvat yksiin Cilla’sin arvojen kanssa. Kauniit ja kestävät tuotteet, joista näkyvät leikkisyys ja ilo sopivat valikoimiimme loistavasti.

Pääset kurkkaamaan La Cerise sur le gâteau valikoimamme täältä.

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00