Time flies when having fun

Oh what a day! Ensin oli se tulipallona loistava aurinko tuomassa jänniä tuntemuksia koko työmatkan ajan aamulla. Sitten jännitettiin Webshopin siirtoa uudelle serverille vanhan ontuvien toimintojen takia. Kaikki ei mennyt ihan ennakko-odotusten mukaan ja aamupäivälle ajateltu työ venyi iltaan saakka. Nyt pitäisi onneksi alkaa olla valmista ja webshopin rullata taas normaalisti. Tähän väliin mahtui paljon hauskoja asiakaskohtaamisia kaupalla. Ihania kanta-asikkaita illan viimeisellä tunnilla, kiireisiä ystävättäriä ovensuukaupoilla ja hauskoja ystävyksiä shoppailukierroksella. 
 
Vaikka verkkokaupassa remonttia tänään tehtiinkin, oli Cilla’s webshopilla tänään ihan erityinen juhlapäivä. Webshop -perustettiin tasan viisi vuotta sitten tänä päivänä. Aika todellakin rientää kun on kivojen asioiden äärellä. Tarkoituksemme oli huomioida teitä kivalla kampanjalla heti iltapäivästä synttäreiden kunniaksi. Tekniset työt kuitenkin viivästyivät ja tämä jäi valitettavasti tekemättä. Vaan ei syytä huoleen! Otamme vahingon takaisin huomenna ja heti aamupäivästä kuulet lisää kampanjasta. 
Tässä vaiheessa iltaa väsynyt kauppias kiittää lämpimästi sydämestään kaikkia teitä uskollisia, jotka olette asiakkaanamme. Huomenna juhlitaan kampanjoiden merkeissä! <3
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00