Becksöndergaard -20% tänään

Tänään lauantaina 18.3. juhlitaan Beksöndergaardin merkeissä. Juhlan kunniaksi annamme Becksöndergaard -tuotteista 20% alennuksen. Valikoimissa on paljon keväisiä huiveja, kimonoita ja laukkuja. Alennus on voimassa myös Cilla’s webshopissa. Syötä kassalla koodi: beckson20.  Kampanja on voimassa vain tänään 18.3. lauantaina. Tästä pääset kurkistamaan valikoimia: Cilla’s Becksöndergaard. 

Ihana tuotesarja on ollut mukana meillä jo vuodesta 2012. Kauniit käsikuvioidut teemat, huikeat väritykset ja hienot luonnonmateriaalit ovat tunnusomaisia näille upeille huiveille. Teitä uskollisia Becksöndergaard -asiakkaita käy meillä jo mukava määrä. Tuntuu kivalta, kun tulette säännöllisesti kurkkaamaan, että mitähän ihania huiveja meillä on tällä hetkellä. Huivien lisäksi valikoimistamme löytyy nykyisin myös Becksöndergaardin kauniita kimono-jakkuja, laukkuja ja sukkia.

Becksöndergaardin edustaja Lotta Arvelin on paikalla klo 13 – 16 ja auttaa sinua huivivalinnoissa. Lotalla on rautainen ammattitaito muodin parissa ja pettämätön tyylitaju värien ja materiaalien suhteen. Tänään kannaattaakin siis suunnata Hietsunkulmalle keväisille huivi- ja laukkuostoksille.

Kaikkien kaupalla käyneiden kesken arvontaan myös upeita palkintoja. Palkintopotissa on esimerkiksi: Cilla’s Käsi käsisaippuoita, Tiski- ja Siisti pesuaineet, Iris Hantverkin harja- ja rikkalapiosetti, Becksöndergaardin upeita tuotteita, OTZ pellava espadrillet (toivomassasi koossa ja värissä), IZIPIZI -lukulasit ja paljon muuta. Ostoksilla kannattaa käydä useammankin kerran viikon aikana, sillä jokaisella kerralla voit osallistua arvontoihin. Arvonnan voittajat julkaistaan 27.3. täällä blogissa.

Tästä ne juhlat alkaa, lämpimästi tervetuloa Hietsunkulmalle tänään!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00