Steamery Cirrus 3 Iron Steamer – Charcoal

170,00

  • Kätevä ja mainio apuväline vaatehuoltoon
  • Hybridi-malli sekä silittää että höyryttää
  • Pitää vaatteet rypyttöminä ja raikkaina
  • Pidentää pesukertojen välejä ja  käyttöikää

Varasto loppu

Kuvaus

Steamery Cirrus 3 Iron Steamer on uudenlainen hybridi-malli joka toimii sekä silitysraudan että höyryttimen tavoin. Cirrus 3 Iron Steamery tekee vaatteistasi rypyttömiä ja sileitä nopeasti ja helposti.  Kuuma höyry myös poistaa tuoksuja ja tappaa bakteereja. Hyöryttämisen avulla säästät pesukertoja ja vaatteet pysyvt parempina pidempään. Sen avulla myös raikastat kaapissa pidempään olleet neuleet, blazerit ja takit.

Höyryttimien silityspää lämpiää vastaamaan silitysraudan 1 tasoa. Silitysosa tehostaa höyrytystä ja kuivattaa tekstiiliä. Se toimii myös silitysraudan tapaan sellaisenaan ilman höyryä. Höyrytin-raudan kurvikas muoto ja pinnoitus poistavat kitkaa ja helpottavat entisestään tekstiilin siliämistä.

Steamery höyryttimien höyryn teho ja laatu on omaa luokkaansa. Höyryttimet on suunniteltu hyvin käteen istuvaksi, mikä tekee höyryttämisestä mielekkäämpää. Tyylikkäästi muotoillut laitteet näyttävä kauniilta ja ovat energiatehokkaita, vain 1000W.

Höyryttimen mukana tulee kädessä pidettävä apuväline, mikä tekee höyryttämisestä vieläkin helpompaa. Höyrytin toimii kaikille materiaaleille nahkaa ja mokkanahkaa lukuunottamatta. Silkin höyryttämisen kanssa tulee olla varovainen. Vesisäiliön koko on 90 ml ja se riittää noin kolmen vaatekappaleen höyrytykseen.