Mifuko ja Kiondo-korit tulivat takaisin

Muistattekos vielä Alppilan putiikissa ja Cilla’s webshopissa aiemmin mukana olleet Mifukon Kiondo-korit? Korit olivat hetken tauolla valikoimistamme, mutta palasivat juuri takaisin. Korien eettinen valmistustapa tuo hyvää mieltä mukanaan ja jo tutun oloiseksi muodostunut, raikkaan kodikas muotokieli istuvat mainiosti edelleen Cilla’s maailmaan.

Mifukon ydinarvot; uniikki muotokieli, iloisuus ja sosiaalinen vastuullisuus istuvat hyvin Cilla’s maailmaan. Arvostan myös Mifukon pitkäjänteistä ja vakaata työtä. Yrityksen edustamat arvot tulevat aidosti todeksi heidän tekemisessään.

Mifukosta ja sen taustoista löytyy juttua myös aiemmasta Cilla’s blogipostauksesta täältä: Ihana Mifuko. Mari ja Minna ovat edelleen yrityksen takana ja toiminnan perusideologia on pysynyt kunnioitettavasti samana. Tuotevalikoima on hiotunut napakammaksi ja aikaisemmin meillä myydyt korut ovat jääneet pois valikoimista. Kiondo- ja muihin koreihin on toisaalta tullut enemmin valikoimia ja niistä löytyy lukuisia kauniita värisävyjä. Uusinta valikoimaamme pääset tarkastelemaan täältä: Cilla’s Mifuko.

 

 

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00