Keväisiä uutuuksia keittiöön

Cilla’siin on saapunut paljon kivoja uutuuksia keittiöön. Yksi kivoimmista ja odotetuimmista on Bloomingvillen reilunkaupan muki- ja kulhosarja Jolie. Kauniin vaalean vedensinisiä lasitettuja kivikeramiikka-astioita, jotka henkivät ihanasti kaukoidän henkeä. Kaukoidän tvististä huolimatta tuotteiden muotokieli on selkeän vähäeleinen ja sopii mainiosti yhdistettäväksi moniin muihinkin astiasarjoihin.

Saman tyyppistä mukimallia oli meillä aikaisemminkin myynnissä muutama vuosi takaperin. Harmittelin kovasti, kun sen valmistaminen lopetettiin ja koetin jopa kaivella mukien alkuperäistä valmistajaa esille. Projekti tyrehtyi kuitenkin työkiireiden keskellä alkumetreille ja olin todella iloinen, kun huomasin näiden olevan taas Bloomingvillen tuotannossa.

Bloomingvilleltä tuli myös kiva meriheinästä punottu korkea säilytyskori. Korissa on hauskat korallinpunaiset pompom -pallot reunoissa. Se sopii hienosti lastenhuoneen säilytyskoriksi ja sen avulla saa pienen väripilkahduksen myös keittiöön. Kokonsa puolesta kori sopii kivasti vaikka sanomalehtien säilytykseen. Bloominvillen uutuudet voit käydä kurkkaamassa täältä: Cilla’s Bloomingville.

Temnisterietiltä saapui myös lisää suosittuja teesekoituksia. Ihan uusia makuina saapui White with mulberries ja Green with northern berries. Molemmista sekoituksista löytyy sekä lasipurkki- että pussikoko. Sarjan tuotteet ovat kaikki suosittuja kyläänviemisiä ja myös oman keittiön kaunistuttajia. Kurkkaa koko valikoima täältä: Cilla’s Teministeriet. 

Kesän kokkailuja ajatellen kannattaa pitää mielessä myös Tomi Björk & Australia -keittokirja. Kirjassa on 69 herkullista kesäsesonkiin sopivaa reseptiä upeasti kuvitettuna. Kirja tarjoilee muutenkin upean sohvakierroksen Tomin uusilla kotikulmilla Sydneyssä, Australiassa. Tyylikäs kirja sopii hyvin myös äitienpäivälahjaksi. Tomi Björk & Austaralia.

Energistä torstaita kaikille, pian on taas pitkien ja verkkaisten viikonloppuaamujen vuoro!

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00