Ilta- ja sunnuntaiostoksille tällä viikolla

Aurinko ja lämpö toivat hymyn huulille. Ihanan iloista porukkaa oli eilen liikkeellä vapunjälkeisestä arkipäivästä huolimatta. OTZ espadrillejä myytiin myös useat parit, mikä on pomminvarma merkki kesän lähenemisestä. Säätiedottajat huhuilevat jotain kylmemmästä periodista ensi viikolle, mutta ei anneta sen painaa mieltä. Nautitaan lämmöstä ja valosta tässä hetkessä!

Cilla’s Hietsunkulmalla on tarjolla torstaina iltaostoksia aina klo 20.00 asti. Paikalla ovat klo 16-20 kaverinani kaksi upeaa daamia esittelemässä tuotemerkkejään. Kielo silkkimalliston Nina ja Fine Van Brooklin korusarjan Lea. Molemmat tuotemerkit ovat olleet jo tovin Cilla’sin putiikin valikoimissa ja nyt sinulla on mahdollisuus päästä tutustumaan sarjoihin paremmin ja tapaamaan suunnittelijoita. Tapahtuma löytyy Facebookista, täältä. 

Kielon vaatteissa yhdistyvät yksinkertaiset leikkaukset, ajattomat värit ja aidosti eettiset materiaalit. Mallisto on suunniteltu ja valmistettu Helsingissä. Kauniit rauhansilkistä valmistetut mekot ovat tyylikäitä arvokkaampaankin juhlaan ja toimivat mukavasti myös formaalimmassa työtilaisuudessa. Tutustuin itse Kieloon suomalaista designia esittelevässä pop up -kaupassa. Hankin yönsinisen silkkimekon esikoiseni rippijuhliin. Samainen mekko on toiminut myös työtilaisuuksissa kapeiden housujen ja sirompien avokkaiden kanssa.

Viimeistelin rippijuhlien asukokonaisuuden Fine Van Brooklin korusarjan pitkillä korvakoruilla ja rannekorulla. Molemmissa toistuivat yönsiniset kauniisti kimaltavat korukivet ja mielestäni nämä vintage-henkiset korut sopivat mainiosti Kielon klassisien yksinkertaisen silkkimekon kaveriksi. Antoivat kokonaisuudelle juuri oikeanlaista runsautta ja juhlavuutta.

Fine van Brooklin korut tehdään tarkkana käsityönä pienellä ateljeella Punavuoressa. Valikoimista löytyy muun muassa elegantteja helmikoruja heleällä vintagehenkisellä twistillä. Rakastan Fine Van Brooklin korujen menneen ajan glamouria ja lämpöä. Voisin myös kuunnella ihanan Lean tarinoita eri koruosien taustoista ja tarinoista loputtomiin. Ihania arjen yläpuolelle nostattavia juttuja.

Olemme myös avoinna tulevana sunnuntaina 7.5. klo 12-16. Ajatuksella valittuja äitienpäivälahjoja on nyt runsain mitoin tarjolla ja kevät alet myös hyvässä vauhdissa. Käy kurkkaamassa webshopista parhaat ideat lahjoiksi ja aletuotteet. Lämpimästi tervetuloa Hietsunkulmalle!