Äitienpäivän lahjavinkit osa 2

Äitienpäivä on ihan pian täällä ja nyt on oikea aika pohtia ajatuksella valittua ja osuvaa lahjaa äidille. Pyysin työkaveriani Lauraa sommittelemaan valikoimistamme omien toiveidensa mukaisen lahjalistakuvan. Lauran oloisia lahjaehdokkaita oli valikoimissa niin paljon, että hän päätyi tekemään varmuuden vuoksi kaksi eri lahjalistaa. Laura ensimmäinen lahjalista on nähtävillä täällä: Äitienpäivän lahjavinkit by Laura. 

Lauran toiselta toivelistalta löytyy: Kjaer Weiss huulipuna, Kure Bazaar kynsilakka, Izipizi aurinkolasit, Sanna Hopiavuoren merinovillainen neuletakki, OTZ pellava-espadrillet, Becksöndergaard huivi ja käsilaukku sekä Chemex kahvinsuodatin pannu.  Tuotteita pääset tarkastelemaan tarkemmin linkkien linkkien alta Cilla’s webshopista.

Äitienpäivän valmisteluiden ohessa kannattaa käydä kurkkaamassa Cilla’s kevät ale, mistä löytyy paljon ihanuuksia hyvillä alennuksilla. Hietsukulmalla lisäämme uusia tuotteita alenurkkaukseen alkuviikosta. Kannattaa piipahtaa penkomassa kivoja juttuja kotiin, mökille, itsellesi tai lahjaksi. Tervetuloa ostoksille!

Iloista ja aurinkoista vapunjälkeistä viikkoa kaikille!