Ihanat yhteistyökumppanit  –  Katie Leamon

Kauniit Katie Leamon onnittelukortit ovat olleet Cilla’s valikoimissa jo lähes viiden vuoden ajan. Saimme juuri uuden lähetyksen ihania kortteja ja nyt onkin hyvä aika esitellä tuotemerkkiä ja taiteilijaa sen takana. Korttien kuvittaja ja yrityksen perustaja Katie Leamon kertoo aina rakastaneensa paperituotteita, kuten tyylikkäitä käyntikortteja, hotellien tulitikkuaskeja ja rakkaimmilta saatuja kirjeitä.

Katie halusi työllistää itse itsensä ja rakentaa tuotemerkin, jonka avulla saisi kädenjälkensä näkyviin muotoilun maailmaan. Tämä asia oli suuri motivaattori yrityksen käynnistyvaiheessa. Hän aloitti leimasimien valmistuksen veljensä kanssa. Näistä syntyi ensimmäiset persoonalliset postikortit.

Yritys täyttää ensi vuonna 10 vuotta ja työllistää jo toistakymmentä henkilöä Lontoon suunnittelu-studiolla sekä painotalossa, joka sijaitsee Essexsissä. Katie vastaa edelleen suunnittelusta itse ja osallistuu painotyöhön aina kun se on mahdollista.

Kortit painetaan edelleen käsityönä. Teksti- ja kuva-aiheet työstetään polymeerileimasimeksi, joiden avulla aihe painetaan tarkkaan valitulle materiaalille. Kaikki tuotteet sekä niiden materiaalit valmistetaan Englannissa kestävän kehityksen mukaisesti. Katie Leamon on julistautunut tavoittelevansa muovittoman yrityksen statusta vuoteen 2020 mennessä.

Katie nimeää yhdeksi yrityksen virstanpylvääksi pääsyn maineikkaan Liberty tavaratalon valikoimiin yrityksen alkumetreillä. Liberty oli Katie Leamonin ensimmäisiä jälleenmyyjiä. Samaisesta paikasta kortit päätyivät myös Cilla’s valikoimiin. Ihastuin kortteihin ensinäkemältä Libertyn korttiosastolla ja otin yritykseen saman tien yhteyttä sopiakseni jälleenmyynnistä.

Viime syksynä Lontoossa sisustusalan messuilla kävin esittäytymässä Katie Leamonin osastolla. Sanoin puolihuolimattomasti nimeni ajatellen, etteivät he voi muistaa kaikkia pieniä jälleenmyyjiään. Minun vastaanottanut nainen halasi minun lämpimästi ja kertoi miten iloinen oli kun vihdoinkin tapasimme. Hän oli Katien äiti, joka myös työskentelee yrityksessä.

Uusimmissa korteissa on kauniita pastellisävyjä ja yhdistettynä kullanvärisiin kivoihin teksteihin. Valikoimiimme tuli kaksi äitienpäiväkorttia, jotka molemmat ovat hellyyttävän kauniita. Omiksi suosikeikseni nousevat myös I adore you, Ouch ja Yippee, It’s your birthday -kortit. Nämä odottavat jo omassa lipastossani sopivaa tilaisuutta tullakseen annetuksi eteenpäin.

Kannen kuva Katiesta ja lainattu Country & Town House -lehdestä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00