Ihanat Teemu Järven seinäkalenterit 2022 ovat täällä

Onko teillä sisustuselementtinä seinäkalenteri? Aika monella meillä on. Seinäkalenterin valinta ei ole aina ihan helpoin rasti. Kalenterin täytyy olla täydellinen, koska sitä tapitetaan keittiössä koko vuosi. Joka aamupala ainakin.

Putiikille ovat saapuneet Teemu Järven vuosikalenterit 2022 ja olemme siitä niin innoissamme! Teemu Järvi on luontoaiheisiin erikoistunut taiteilija ja muotoilija. Eräaiheiset työt kattavat laajan kirjon taidegrafiikkavedoksia, kirja- ja lehtikuvituksia, käyttöesineitä ja erilaisia konsepteja.

Jokainen Teemu Järven työ kumpuaa syvästä luontokokemuksesta: Teemu viettää suuren osan vuodesta metsässä ja vesillä. Hän kerää tai pyytää itse kuviensa mallit ja monet työvälineet. Näin syntyy tuotteita, jotka rakentavat sillan kiireisestä urbaanista arjesta ikiaikaiseen, rauhoittavaan luontoon.

Etsitkö lahjaa koirien ystävälle tai koirasta haaveileville? Tässäpä oivallinen lahjaidea esimerkiksi jouluksi. Vuoden 2022 kalenteriin Teemu on valinnut teemaksi luonnoneläinten sijasta ihmisen parhaat ystävät – koirat! Kalenterissa on 12 kauniisti kuvitettua koira-ystävää tuomassa iloa tulevan vuoden aamukahvihetkiin.

Kuvat https://teemujarvi.com/

Koiramaista viikonloppua juuri sinulle!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00