Ihana Armor Lux saapui Cillasiin

Juuri koronakriisin alkumetreillä saapui meille iloisen värinen lähetys Ranskasta. Armor Lux niminen yritys on valmistanut puuvillatrikoopaitoja Ranskan Bretagnessa jo yli 80 vuoden ajan. Paidat valmistetaan edelleen ranskassa omassa tuotantolaitoksessa.

Klassiset mariner-raitapaidat ovat saaneet alkunsa Ranskan laivaston käytössä toukokuussa 1858. Paidoista tuli osa laivaston virallista työasua. Valkoisen paidan indigonsinisten raitojen kerrotaan symboloivan Napoleonin sotavoittoja. Alkuperäisessä mallissa oli 21 raitaa, mutta nykyisissä malleissa raitojen määrä vaihtelee paitamallien mukaan.

Cillasissa tykätään klassikoista. Tutut ja pysyvät asiat tuovat turvaa epävarmoina aikoina ja niistä tulee hyvä mieli. Klassiko-vaatteet myös pysyvät pitkään vaatekaapissa ja niitä on helppo yhdistellä. Armor Lux -malliston iloisen väriset ja korkealaatuiset tuotteet täyttävät klassikon ainekset ihan täydellisesti.

Meille saapui raitatrikoita kahdessa eri paksuudessa. Ohuempia ja lyhythihaisia löytyy useissa eri väreissä naisille ja miehille. Paksumpaa pitkähihaista löytyy naisten mallista kahdessa eri värissä. Raitakuosissa löytyy myös kesäinen sinivalkoinen trikoomekkomalli. Mekkoja tuli myös pellavaisena (ihana indigonsininen ja koralli) sekä raikkaan kuosillinen pellava-puuvillasekoitemekko. Niin ja paljon muutakin ihanaa. Käykäähän kurkaamassa webshopin puolella: Cilla’s Armor Lux. 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00