Cilla’s x Maana Kidswear

Joulun alla Cillasiin saapui uusi lastenvaatemerkki, ruotsalainen Maana Kidswear. Maana Kidswear -lastenvaatemallisto on saanut vaikutteita japanilaisesta ja korealaisesta lastevaatemuodista. Esteettisesti kauniiseen muotokieleen on yhdistetty skandinaavinen mukavuus ja käytännöllisyys. Kaikki malliston vaatteet ovat unisex-malleja.

Perustaja Kristin Heinonen on tyttö- ja poikalapsen äiti ja hän sanoo harmitelleensa, sitä ettei lastenvaatteita voi kierrättää eri sukupuolisten sisarusten kesken. Hän myös sanoo olleensa pahoillaan siitä, ettei pienille tytöille löytynyt tyylikkäitä ja kauniita vaatteita, joiden kanssa olisi kuitenkin mahdollista kiipeillä puihin tai leikkiä muita fyysisempiä leikkejä. Näistä ajatuksista syntyi ihastuttava tyttöjen ja poikien tasa-arvoa vahvista ja äitien ja isien arkea helpottava ja ilostuttava Maana Kidswear. Malliston tuotteet suunnitellaan Ruotsissa ja valmistetaan Portugalissa.

Maana Kidswear -tuotteet sopivat mainiosti myös lahjaksi lapsiperheille. Kauniisti muotoillut ja korkealaatuiset vaatteet tuovat paljon hyvää mieltä tullessaan sanomansa ja käytännöllisyytensä ansiosta.

Joulupunkin konttiinkin mainiosti sopivat tuotteet ovat tänään (sunnuntaina 9.12.) 15% alennuksessa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Hietsunkulman kaupalle. Tuotteet löytyvät webshopista täältä: Cilla’s Maana Kidswear.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00