About Wear – ihanan tuntuiset vaatteet

About Wear on liettualainen yli 50-vuotias vaatevalmistaja. Yritys on toiminut usean tunnetun muotimerkin alihankkijana ja on synnyttänyt oman mallistonsa tämän kokemuksen ja osaamisen pohjalta.

He kertovat tuotekehityksensä lähtevän aina liikkeelle laboratoriosta. Hienoimpien kuitujen avulla luodaan ylellisiä, ihoa vasten ihanan tuntuisia ja suorituskyvyltään korkeatasoisia materiaaleja.  About Wearin malliston ytimessä ovat luonnonmateriaalit, kuten merinovilla, modaali, puuvilla ja silkki. He testaavat ja tutkivat myös jatkuvasti uusia innovatiivisiä materiaaleja, kuten soijakuituja, alo veraa ja mehiläisvahaa.

About Wearin ideologian mukaan vaatekerta on lähimpänä ihoa ja on siksi merkittävä osa päiväämme ja olotilaamme. Tästä syystä tuotekehityksestä on rajattu pois kutiavat materiaalit ja epämukavat saumat. Niiden sijaan on keskitytty mukavaan tuntuun ja hyvää istuvuuteen.

Mallistosta löytyy paljon ihania kotoiluun sopiva asuja. Omia suosikkejani ovat juuri nyt pehmeät ja jalassa lähes huomaamattoman tuntuiset Jai legginsit yhdistettynä Laukta mekkoon. Taktas swetareissa on myös todella kiva ontelomainen neulos ja ohut villasekoite tuntuu juuri tähän vuoden aikaan mukavan lämpimältä ja miellyttävältä ihoa vasten.

Onko About Wear sinulle jo tuttu entuudestaan?

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00