Lasten Lauantaissa mukana Pikkunorsu

 Cilla’s valikoimissa jo pitkään ihastuttaneet Pikkunorsun lastenlaulujulisteet ja -kortit löytyvät jo monien asiakkaidemme kodeista. Tarkemmin ottaen taitavat kyllä sulostutta asiakkaidemme ystävien, sukulaisten ja erityisesti kummilasten koteja. Näitä pakataan meillä hurjan paljon lahjaksi ja erityisesti kastelahjaksi. Useampia on kyllä päätynyt myös aikuisten ”lasten” opiskeluasuntojen seinille.

Hauskimpia hetkiä julisteiden parissa on ollut, kun olemme yrittäneen laulaa lauluja ulkomaalaisille turisteille, jotka eivät ole tunnistaneet lauluja suomenkielisten sanoitusten perusteella. Lauluääntään availeva puotipuksu on onneksi saanut usein apua muilta paikan päällä olleilta asiakkailta. Kiitos vaan kaikille mukana laulaneille!

Julisteiden ja korttien lauluista löytyy varmasti suurimmalle osalle lapsuudesta tuttuja lauluja. Haluaisimme kuitenkin kuulla, onko teillä jokin suosikkalaulu, jota tykkäätte laulaa yhdessä lapsen kanssa? Ehdota meille uutta laulua ja voit voittaa vapaavalintaisen julisteen sekä 60€ arvoisen lahjakortin Pikkunorsun verkkokauppaan. Täältä pääset hurmaavaan verkkokauppaan katsomaan koko valikoimaa.

Voit ehdottaa laulua kommentoimalla tähän blogi-postaukseen, Cilla’s Facebookissa tai Hietsunkulman kaupalla. Lasten Lauantain päätteeksi julkaistaan voittaja, joka arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Pikkunorsun Outi on myös paikalla Lasten Lauantaina klo 10 – 14 ja on luvannut laulattaa lapsia tuona aikana. Samalla onkin hyvä testata toivomienne laulujen sopivuutta ja tunnettuutta. Lämpimästi tervetuloa mukaan lauantaina ja eläköön ihanat lastenlaulut!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00