Joulusiivouksen aika & kampanja

Tulevat juhlapyhät saavaat aikaan siivousinnostuksen. Joulusiivouskin alkaa jo häämöttää monilla mielessä ja vaikket ihan perusteellista kodin siivousta tekisikään, tekee nurkkien ja pintojen hieman perusteellisempi pesu ihmeitä. Joulukoristeiden laittaminen paikoilleen tuntuu mukavammalta, kun koti on raikas ja puhdas.

Joulusiivousta vauhdittamaan pakkaamme kaikkiin yli 50€ tilauksiin pullollisen Siisti appelsiini-kaneli siivoussuihketta kaupan päälle. Kirjoita tilauksen lisätietoja kohtaan: JOULUSIIVOUS. Kampanja on voimassa 30.11. – 3.12. välisenä aikana Cilla’s webshopissa. 

Usein siivoaminen lähtee liikkeelle tavaroiden organisoininnista. Uashmaman paparipussukat ovat oivia tavaraläjien hävityksessä. Pusseja löytyy monia eri kokoja ja värejä ja ne toimivat myös kauniina sisustuselementteinä. Marraskuun aikana näitä on myyty useita myös pienten huonekuusien ja muiden vastaavien joulunajan viherkasvien suojaruukuiksi.

 

Pyykkihuone kaipaa myös aika-ajoin uudelleen järjestelyä. Valikoimiimme on tullut ihan uusi ja mielestäni nerokas pyykkitelinemalli. Pystymalliseen telineeseen mahtuu runsaasti pyykkiä kuivumaan ja se vie paljon pienemmän tilan kuin perinteiset siipimallit. Öljykäsitellystä koivusta valmistettu teline pesee myös ulkonäkönsä ansiosta muoviset tellingit mennen tullen. Teline taittuu kaiken lisäksi vaivattomasti pienenmpään kokoon säilytystä varten. Tuote löytyy verkkokaupan kodinhoito kategoriasta. 

Pintojen puhdistukseen sopii mainiosti Cilla’s Siisti yleispesuaine. Joulunalla tästä on saatavilla kaksi tuoksuvaihtoehtoa sitruuna-rosmariini ja kaneli-appelsiini. Ensimmäinen on tuoksumaailmaltaan raikkaampi ja jälkimmäinen tuo vastustamattoman aidon kanelin tuoksun vasta siivottuun kotiin. Molemmissa on pinnoille hellävarainen saippuapohja, joka tehoaa kuitenkin hyvin kodin vaikeimpiinkin siivouskohteisiin.

Siivouksen jälkeen on hyvä hemmotella itseään tuoreilla kukilla ja ihanalla tuoksukynttilällä. Tervetuloa joulukuu ja kaikki ihanat jouluelämykset.

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00