Happy New Year 2018

Niin on taas yksi vuosi Cilla’s historiassa saatu pakettiin. Kulunut vuosi kulki kauppiaan mielessä ”välivuosi” -teemalla. Uusia aluevaltauksia ja tuoteuutuksia oli tullut yrityksen alkuvuosina tiuhaa tahtia ja tuntui hyvältä pysähtyä hetkeksi tutkailemaan nykytilaa.

Lieneekö syynä innostava työ vai utelias mieli, mutta malttia nykytilan tutkailulle jatkui vain syyskesään asti. Tuoteideoita oli kertynyt varastoon ja Cilla’s tarinan uusia juonia alkoi hahmottua jo kovasti mielessäni. Suuremmat juonenkäänteet ovat vielä työn alla, mutta tuoteuutuuksia tuli vielä vuoden viimeisen kolmanneksen aikana. Käsi 1 seetripuu-salvia ja Käsi 2 bergamot-sitruuna saivat lasipulloon pakatut variaatiot ja ihan uusi Suihku 1 katajanmarja-bergamot syntyi juuri Itsenäisyyspäivän alla.

Saimme paljon positiivista palautetta myös syyskuussa lanseeratusta Jäänmurtajat julisteesta. Ihana projekti toi hyvää mieltä myös kumppanuuksien osalta. Suurenmoinen kiitos lahjakkaalle ja innostavalle Juhana Hurtigille, kun lähdit mukaan tähän hankkeeseen. Lämmin kiitos myös Arctia Ltd:lle hyvin sujuneista yhteistyöneuvotteluista. On ollut hienoa päästä kurkistamaan Jäänmurtajien taustalle ja tutustua laivojen historiaan. Lounasvierailu Sisun ravintolassa oli upea elämys ja jää muistojen aarteisiin pitkäksi aikaa.

Odotan kutkuttavin mielin uutta vuotta ja sen mukanaan tuomia seikkailuja. Haluan myös kiittää sinua mukana olosta menneen vuoden aikana. Vaikka ideahautomossa syntyy uusia juonenkäänteitä ja taustatiimi tekee sitoutuneesti töitä tarinan toteutumiseksi, olet sinä avainasemassa menestyksessämme. Sydämellinen kiitos uskollisuudestasi, iloisista viesteistä webshop-tilausten yhteydessä sekä hymyilevistä kohtaamisista Hietsunkulman kaupalla.

Onnea ja paljon ihania seikkailuja uudelle vuodelle 2018!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00