Ensimmäisen adventin tunnelmia

Iloista ensimmäistä adventtia! Cilla’sissa valmistaudutaan alkavaan joulusesonkiin innostunein mielin. Hietsunkulman kaupalla alkaa näyttää näyttää jo kivan jouluiselta ja webshopiin tipahtelee uutuuksia päivittäin.

Tunnethan jo Cilla’s Siisti appelsiini-kanelin? Suositun Siisti sitruuna-rosmariinin talvinen pikkusisko on myynnissä vain rajoitetun erän. Jouluisen hedelmäinen ja mausteinen tuoksupari tuo kotiin ihanan jouluntuoksun siivousurakan päätteeksi. Siisti appelsiini-kaneli on varmasti toivottu tuliainen myös  glögikutsuille ja muille vierailulle. Kauniit joulaiheiset Cilla’s Siisti appelsiini-kaneli kuvat on tyylitellyt ja kuvannut visualisti Anna Biström.

Kaupalla on ollut mukavan vilkkaita päiviä ja joululahjasuunnitelmat tuntuvat olevan monilla päällimmäisinä ajatuksissa. Nyt kannattaakin tehdä hankintoja, kun valikoimaa on runsaasti. Ostosten tekeminen sujuu myös leppoisammin ilman suurta ruuhkaa.

Olemme tänä vuonna myös mukana Tuomaan Markkinoilla. Markkinoilla mukana on Cilla’s tuoteperheen tuotteiden lisäksi muitakin kotimaisia ihanuuksia, kuten Desicon joulukynttilöitä, Annasilmän sauna- ja keittiöharjoja, Helsinki-julisteita ja Miikon ja 1 x 2 -malliston kauniita käyttöesineitä. Käythän meitä moikkaamassa myös Senaatintorilla.

Joulukuu tuo mukanaan pidennetyt aukiolot Hietsunkulman kaupalle ja olemme avoinna myös sunnuntaisin joulukuun alusta alkaen. Seuraa aukioloaikojamme täältä: Cilla’s kivijalkaupassa tapahtuu ja Facebookista. Joululahjavinkkejä ja kampanjoita on myös tulossa viime vuosien tapaan, joten kannattaa pysyä kanavilla.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00