Aurinkoinen äitienpäivä ja uuden viikon kujeet

Toivottavasti teillä kaikilla oli onnellinen ja iloinen äitienpäivä. Aurinko ihananainen muisti meitä ainakin täällä pääkaupunkiseudulla ja antoi juhlapäivälle arvoistansa loistoa. Meillä syötiin lounasta yhdessä kolmen sukupolven voimin. Tämän lisäksi sain tietysti nauttia lasten loihtimasta aamupalasta ja ihanista lahjoista. Paljon hyviä hetkiä, mistä ammentaa iloa tulevien arkipäivien varalle.

 

Cilla’sissa jatketaan tulevalla viikolla vielä kevät aleja kaupalla ja webshopissa. Siivoamme vielä lisää aletuotteita varastosta ja nyt kannattaa tulla tekemään hyviä hankintoja kotiin, mökeille, itsellesi ja lahjaksikin.  Webshopissa on myös kivasti aletuotteita esillä ja  sielläkin kannattaa käydä kurkkaamassa.

Lauantaina 20.5. vietetään ravintolapäivää ja on monta hyvää syytä lähteä liikkeelle. Löydät meidät tuolloin kahdesta eri osoitteesta, kun olemme mukana myös Design District Marketissa Diana-puistossa klo 11-17.

Hietsunkulmalle saamme vieraaksemme Becksöndergaardin edustajan, Lotta Arvelinin. Lotta esittelee kevät- ja kesämalliston herkkuja ja antaa stailausvinkkejä kesän juhliin ja arkilookkiinkin Becksöndergaardin ihanien huivien, laukkujen ja kimonoiden osalta. Paljon ihania uutuuksia löytyy myös webshopin Becksöndergaard -osiosta, täältä. 

Iloista ja energistä viikkoa kaikille vesisateista huolimatta!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00