Kure Bazaar Nail polish remover à la Rose 250 ml

44,00

  • 100% luonnollinen, hoitava koostumus
  • Kosteuttaa ja korjaa kynsiä ja kynsinauhoja
  • Ei sisällä asetonia, eikä etyyliasetaattia

 

Varastossa

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kure Bazaar on kehittänyt uniikin 100% luonnollisen kynsilakanpoistosaineen vaurioituneille ja heikoille kynsille. Tuotteessa on hellävarainen kaksiosainen ”öljy-vedessä” koostumus. ”Puhdistusvesi” kuten Kure Bazaar tuotetta kutsuu, sisältää aktiivisesti kynsiä ja kynsinauhoja kosteuttavia Damaskoksenruusun ruusuöljyä ja ruusunkukkavettä sekä antiseptistä patsulin eteeristä öljyä. Tyylikkääseen lasipulloon ja hopea-logolliseen laatikoon pakattu kynsilakanpoistoaine on kaunis ja ylellinen lahja kaikille kynsilakanystäville.

Tuote on 100% luonnollinen ja siinä on hoitava koostumus. Hellävarainen, kosteuttaa ja korjaa vaurioituneita ja heikkoja kynsiä ja kynsinauhoja. Ei sisällä asetonia, eikä etyyliasetaattia. Ei tuoksu kynsilakanpoistoaineelle, mutta poistaa kynsilakan nopeasti ja tarkasti. Reilun kokoinen myyntipakkaus (250ml) kestää pitkään.

Käyttösuositus : Ravista pulloa ennen käyttöä jotta poistoaineen kaksi eri osaa (öljy ja vesi) sekoittuvat ja aktivoituvat. Jos haluat lakat kynnet heti uudestaan huomaathan pyyhkiä kynnelle jääneen öljyn tarkasti pois tai pestä kädet vedellä ja saippualla ennen kynsien lakkaamista.

INCI: ROSE DAMASCENA FLOWER WATER, DIETHYL, SUCCINATE, POGOSTEMONCABLIN LEAF OIL, ROSA RUBIGINOSA SEED OIL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kure Bazaar Nail polish remover à la Rose 250 ml”