Kjaer Weis Ripsiväri Im-possible refill

29,00

 

  • Antaa ripsille pituutta ja volyymiä
  • Luonnollinen ja hoitava koostumus
  • Kätevä suosikki-maskaran täyttöpakkaus

Varasto loppu

Kuvaus

Kjaer Weisin Im-Possible -ripsiväri kätevä täyttöpakkaus. Kjaer Weisi Im-Possible on luomusertifioitu maskara, jonka avulla saadaan volyymia ja näyttävyyttä ripsiin. Se tuo ripsille runsautta, pituutta ja kaarevuutta. Lopputuloksena on dramaattinen ja silmiä suurentava vaikutus.  Ripsiväri on sään ja kyynelten kestävä, mutta silti helppo puhdistaa.

Monipuolisen harjan kaareva puoli tarjoaa loputtomalta tuntuvan määrän pituutta ja erottelua. Ripset pysyvät silkkisenä ja joustavina. Kerroksia lisäämällä saadaan näyttävämpi ja dramaattisempi ilme.

Luomusertifioidut mehiläisvaha, karnaubavaha ja akaasiakumi luovat täyteläisen, paakkuuntumattoman koostumuksen. Vadelman vesi auttaa korjaamaan ja hoitamaan ripsiä, samalla kun auringonkukkaöljy estää niiden katkeilua ja stimuloi tervettä ripsien kasvua. Marulaöljy ja sen sisältämä c- ja e-vitamiinit ravitsevat ja suojaavat ripsiä ja tekevät koostumuksesta helposti poistettavan.

Maskaran harja valmistettu 100% kierrätetystä nailonista ja loputtomiin kierrätettävästä alumiinista.  Im-Possible Mascara on tehty täytettäväksi uudelleen, uudelleen ja uudelleen.

AVAINRAAKA-AINEET Sertifioitu luomuvadelman vesi – sen rasvahapot hoitavat ja kosteuttavat ripsiä Marulaöljy – Antioksidanttinen, runsaasti c- ja e-vitamiinia, jotka suojaavat ja ravitsevat karvatuppea sekä sitovat itseensä kosteutta. Auringonkukansiemenöljy – Runsaasti e-vitamiinia, antioksidantteja ja oleiinihappoa, joka tunnetusti vähentää katkeilua ja stimuloi tervettä ripsien kasvua. Luomusertifioidut karnauba- ja mehiläisvaha – kova ja pehmeä vaha ovat täydellisessä tasapainossa ja luovat upean, täyteläisen koostumuksen. Ripset näyttävät omilta, eikä paakkuisilta. Luomusertifioitu akaasiakumi – Täysin luonnollinen akaasiakumin kuitu tuo ripsille runsautta, rakennetta ja pysyvyyttä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kjaer Weis Ripsiväri Im-possible refill”