Jao refresher – hand sanitizer 118ml

17,00

  • Ihanan tuoksuinen käsihuuhde
  • Hoitaa ihoa, eikä kuivata sitä
  • Voittanut Elle Lehden palkinnon

Varastossa

Kuvaus

Jao refresher on 98,5% luonnollinen monitoimituote, joka desinfioi ja puhdistaa kädet helposti ja nopeasti. Tuote on saanut Elle lehden green star palkinnon parhaana käsidesinä. Tuote tapaa bakteereja ja viruksia, raikastaa käidet ja tuoksuu upean raikkaille yrteille. Tuoksussa tuntuvat mm. laventeli, tea tree, eucalyptus, kurjenpolvi ja salvia. Tuotteessa on mukana myös kamomillan ja kehäkukan uutteita sekä muita luonnollisia kosteuttajia huolehtimassa käsien ihon hyvinvoinnista.

Kokeile tuotetta myös vartalosuihkeena, ranskalaisessa suihkussa (kainalopesu silloin tarvitset raikastusta, etkä pääse suihkuun), finnien kukistajana ja piristävänä aromaterapiana. Pakattu  tyylikkääseen siniseen suihkuttelupulloon. Sisältää 118 ml. Saatavilla myös suuremmassa 236 ml:n kokoisessa pumppupullossa.

Jao Brandin ensimmäinen tuote oli ”portable sink” -nimikettä kantava käsihuuhde. Jao Brandin omistaja Gale Mayron kertoo, että tuote syntyi kun hän kysyi isältään (vuonna 1994, kun käsidesejä ei juurikaan vielä ollut markkinoilla) neuvoa käsien puhdistukseen matkoilla tai muissa oloisuhteissa, missä käsien pesu ei ollut mahdollista. Isä kertoi geelimäisestä alkoholista, josta tuotekehitys sai alkunsa. Hän kertoo halunneensa luoda tuotteen, jonka käytön jälkeen kädet tuntuvat juuri pestyn puhtailta ja tuoksuvat ihanan yrttisaippuan tuoksulle.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jao refresher – hand sanitizer 118ml”