Iris Hantverk harja kuivaharjaukseen

34,90

  • Upea kuivaharjaukseen suunniteltu harja
  • Harjaus stimuloi lymfaattista järjestelmää
  • Valmistettu hevosen jouhesta ja koivusta

Varastossa

Kuvaus

Kuivaharjaukseen löytyy monia hyviä perusteluita. Kuivaharjaus kuorii hellävaraisesti ja auttaa ihoa uusiutumaan. Se pitää ihohuokoset avoinna, jotta epäpuhtaudet pääsevät paremmin poistumaan iholta. Kuivaharjaus myös stimuloi lymfaattista järjestelmää ja tehostaa verenkiertoa.

Kuivaharjaukseen löytyy paljon erilaisia kaavoja ja ohjeita, kuvassa Iris Hantverkin ohjeistus. Tärkeää on myös oikean harjan löytäminen, harjan tulisi tuntua hyvältä ihoa vasten. Iris Hantvekin erityisesti kuivaharjaukseen suunniteltu harja on valmistettu pehmeistä hevosenharjaksista. Kahva on öljykäsiteltyä koivua.

Harjaa käytetään kuivana, mutta se voidaan pestä aika ajoin vedellä ja miedolla puhdistuaineella, kuten suikusaippualla. Vältä kastelemasta harjan. puuosaa kuitenkin. Puristele ylimääräinen vesi harjaksista pesun jälkeen pois. Aseta harja kuivumaan harjakset alaspäin, jotta vesi valuu sidontakohdasta ja harjaksista pois päin.

Harjan pituus on 38,5 cm, leveys 5 cm ja korkeus 4,3 cm.

Iris Hantverkin kauniit ja kestävät keittiö- ja siivousvälineet valmistetaan käsityönä näkövammaisten käsityöläisten toimesta. Tuotteissa käytetään lähes kokonaan luonnonmateriaaleja ja esim. eri harjojen harjakset mietitään aina tarkasti tuotteen käyttötilanteen mukaan. Tuotteiden muotoilusta ja konseptoinnista vastaavat joukko kuuluisia ruotsalaisia muotoilijoita.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iris Hantverk harja kuivaharjaukseen”