Sofia Lind Meet Me At Jaurès Framed poster 100 x 100 cm

469,00

  • Palvelutuote, ostettavissa vain putiikilta
  • Upea Sofia Lind -taidejuliste kehystettynä
  • Korkeatasoinen juliste tyylikkäissä kehyksissä

Varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sofia Lindin upea Me at Jaurès -giclée taidejuliste näyttävässä 100 x 100 cm. koossa. Työ on osa Sofia Lindin The Paris Metro -mallistoa, minkä inspiraationa on ollut julkinen taide. Erityisesti liikkumisen kohteet, paikat missä vierailemme säännöllisesti. Neljä Pariisin metroasemaa on toiminut tämän sarjan innoittajina. Sofia on sanonut: “For me, to have the opportunity to absorb the design and architecture of public spaces is like visiting a museum.”.

Juliste on painettu tukevalle 265 g luonnolliselle taidepaperille. Julisteessa on matta-  ja kevyesti teksturoitu pinta. Tämän ansiosta värit toistuvat elävinä ja kauniina julisteessa.

Giclée -painotekniikkaa käytetään jotta väreistä saadaan intensiivisempia. Sen avulla värien syvyys ja nyanssit toistuvat työssä upeasti. Giclée -tekniikkalla korkeatasoiselle taidepaperille painettu työ takaa pitkäikäisen ja upeasti värejä toistavan työn. Juliste on painettu Tanskassa.

Juliste on kehystetty italialaisiin tammikehyksiin. Ohutprofiilinen kehys luo julisteille kauniit kehykset ja antaa sille skandinaavisen minimalistisen ilmeen. Kehyksessä on poylstyrene (pleksi), mikä näyttää aidolta lasilta.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sofia Lind Meet Me At Jaurès Framed poster 100 x 100 cm”