-30%

Oi soi oi silkkivarjostin Folding Tie-dye oval, grey

175,00

  • Upea käsityönä valmistettu silkkivarjostin
  • Luo tyylikkästä ja hienostunutta ilmettä kotiin
  • Solmuvärjäys luo varjostimelle uniikin ilmeen

Varastossa

Kuvaus

Uus Oi Soi Oi silkkivarjostinmalli mukailee klassisen paperivarjostimen tyyliä. Käsin solmuvärjätystä silkkikankaasta ommellut varjostimet luovat upean ilmeen sisustukseen.

Upean värjäystekniikan ansiosta jokainen varjostin oma pieni taideteoksensa. Varjostimien värit ja kuviointi poikkeavat kaikki hieman toisistaan. Grey-väri on vihreään taittava harmahtavan sävy. Varjostimen koko on: 36 x 56 cm. Tuote ei sisällä valaisinosaa. Varjostimessa on metallirengas, johon sopii E27-polttimo. Suositus 40 wattia.

Oi Soi Oi on tanskalainen Britt Goodallin ja Christina Thorbøllin vuonna 2007 perustama tuotemerkki. Britt asuu Vietnamissa, missä hän tiiminsä kanssa vastaa muotoilusta ja tuotannosta. Tämän ansiosta korkea laatu ja vastuullinen tuotanto toteutuvat sarjan tuotteissa. Suurin osa tuotteista valmistetaan perheomisteisissa työpajoissa Hanoin ympäristössä. Heidän tavoitteenaan on luoda yksilöllinen muotokieli yhdistämällä skandinaavinen yksinkertaisuus aasialaisen eksoottiseen tyyliin. Oi Soi Oi tarkoittaa vietnamiiksi ”voi hyvänen aika sentään!”.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oi soi oi silkkivarjostin Folding Tie-dye oval, grey”