Oi Soi Oi Jewerly box w horn stick, Baby Blue, L

115,00

  • Viimeistelty vähäeleisellä luukoristeella
  • Tyylikäs vietnamilaisen käsityön näyte
  • Kaunis korurasia toimii myös sisustustuotteena

Varasto loppu

Kuvaus

Lakatut korurasiat edustavat vietnamilaista käsityöperinnettä hienoimmillaan. Korurasiat valmistetaan käsityönä MDF-levystä. Rasiat lakataan noin kaksikymmentä kertaa, minkä ansiosta niissä on korkeakiiltoinen ja kauniisti viimeistelty pinta.

Uudessa horn stick  -mallissa on sudenkorentokoristetta minimalistisempi luusta valmistettu koristesolki. Käsityönä valmistetut rasiat sopivat mainiosti myös lahjaksi.  L-kokoisessa korurasiassa on lokerollinen tarjotinkerros koruille mukana. Rasian koko on: 18 x 14 x 12 cm.

Oi Soi Oi on tanskalainen Britt Goodallin ja Christina Thorbøllin vuonna 2007 perustama tuotemerkki. Britt asuu Vietnamissa, missä hän tiiminsä kanssa vastaa muotoilusta ja tuotannosta. Tämän ansiosta korkea laatu ja vastuullinen tuotanto toteutuvat sarjan tuotteissa. Suurin osa tuotteista valmistetaan perheomisteisissa työpajoissa Hanoin ympäristössä.

Heidän tavoitteenaan on luoda yksilöllinen muotokieli yhdistämällä skandinaavinen yksinkertaisuus aasialaisen eksoottiseen tyyliin. Oi Soi Oi tarkoittaa vietnamiiksi ”voi hyvänen aika sentään!”.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oi Soi Oi Jewerly box w horn stick, Baby Blue, L”