Dragonfly jewerly box w divider S, Terracotta

156,00

  • Vietnamilaisen käsityöperinteen taidonnäyte
  • Upea luusta valmistettu sodenkorento-solki
  • Upea kiilto on usean lakkakerroksen ansiota

Varastossa

Kuvaus

Lakatut sudenkorentorasiat edustavat vietnamilaista käsityöperinnettä hienoimmillaan. Korurasiat valmistetaan käsityönä Vietnamissa. Rasiat lakataan 13-15 kertaa, minkä ansiosta niissä on korkeakiiltoinen ja kauniisti viimeistelty pinta.

Terracotta-sävyisessä rasiassa on sorbetinvärinen sisäosa. Sisäosa on jaettu osiin helpottamaan korujen säilytystä. Korurasioissa on kaunis luusta valmistettu solki. Käsityönä valmistetut rasiat sopivat mainiosti myös lahjaksi. Rasian koko on 24 x 16 x 8 cm ja valmistumateriaali mdf-levy.

Oi Soi Oi on tanskalainen Britt Goodallin ja Christina Thorbøllin vuonna 2007 perustama tuotemerkki. Britt asuu Vietnamissa, missä hän tiiminsä kanssa vastaa muotoilusta ja tuotannosta. Tämän ansiosta korkea laatu ja vastuullinen tuotanto toteutuvat sarjan tuotteissa. Suurin osa tuotteista valmistetaan perheomisteisissa työpajoissa Hanoin ympäristössä.

Heidän tavoitteenaan on luoda yksilöllinen muotokieli yhdistämällä skandinaavinen yksinkertaisuus aasialaisen eksoottiseen tyyliin. Oi Soi Oi tarkoittaa vietnamiiksi ”voi hyvänen aika sentään!”.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dragonfly jewerly box w divider S, Terracotta”