Ekta Helsinki Alexa Roll-Neck

  • Klassisen kaunis Ekta Helsinki -neule
  • 100%  suomalaisen lampaan villaa
  • Eettisesti ja ekologisesti valmisettu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Klassinen kaunis Ekta Helsinki -neule kulkee käyttäjänsä mukana pitkään. Kotimaisen lampaan villasta neulottu paita on kaunista ribbi-neulosta. Alexa-neuleessa on roll-kaulus ja pitkät raglan-hihat. Aito villaneule pitää lämpimänä tyylistä ja huolitellusta ilmeestä tinkimättä. Neule sopii mainiosti ulkoiluun ja vapaa-aikaan, mutta myös business-lookkiin hameiden, mekkojen ja suorien lahkeiden kanssa yhdistettäväksi.

Suomalaisen lampaan villa on tunnettu kestävyydestään ja kyvystään muuntautua lämpötilanvaihteluiden mukaan. Tästä syystä neuletta ei kannata haudata kaapin uumeniin kesäksi. Korkeatasoinen villaneule on käyttökelpoinen läpi vuoden.

Ekta Helsinki neule on käsityönä kudottu 100% premium-laatuisesta kotimaisen lampaan villasta. Villa on mulesing-vapaata, 100% luonnollista, biohajoavaa ja värjäämätöntä lankaa.

Mitoitus:

Pituus: S-60, M-63, L-65

Leveys: S-50, M-52, L-53

Hiha: S-71, M-74, L-76

Neule on eettisesti valmistettu Suomessa ja sillä on Nordic Swan Ecolabel -sertifikaatti. Tämä takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset ovat alhaisimmat mahdolliset. Tuotteella on myös Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset.

Lisätiedot

Koko

, ,