-20%

Bruuns Bazaar Vegan Imma nahkahame, Chateau Grey

111,96

  • Kaunis vaalean hiekanvärinen hame
  • Helppohoitoista ja vegaania keinonahkaa
  • Sopii hienosti niin toimistolle kuin juhalaankin
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Bruuns Bazaarin tyylikäs polvipituinen Imma-hame on valmistetusta synteettisestä nakahkasta.  Elegantti a-linjainen hame on helposti puettavaksi siron paitapuseron kanssa toimistolle tai neuleen kanssa rennomaksi vapaa-ajan asuksi.

Materiaali on 100% Polyeuruthan (PU), Vegan Leather

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinaavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cilla’siin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, ,