P.F. Candle Co. Apple Picking standard

32,00

  • Ihanan tuoksuinen tuoksukynttilä
  • Valmistettu 100% soijavahasta
  • Käsinvalettu kauniiseen lasipurkkiin

Varasto loppu

Kuvaus

P.F. Candlen Apple Picking -tuoksukynttilä vie ajatukset kirpeän viileisiin syyspäiviin, jalkojen alla kahiseviin lehtiin ja siiderilasillisen tuoksuihin. Tuoksussa on mukana rapeita omenia, lämmitetylle ja mausteiselle siiderille ja seetripuulle.

Kynttilöiden raaka-aineina on käytetty 100% paikallisesti kasvatettua soijavahaa, korkeatasoisia tuoksuöljyjä ja puuvillaisia sydänlankoja. Tuoksut ovat parabeenittommia, ftalaatittomia ja niitä ei ole koskaan (ikinä!) testattu eläimillä. Standard-kokoisen kynttiläastian halkaisija on 7 cm ja korkeus 9,5 cm. Paloaika on noin 40 – 50 tuntia.

Käyttöohjeet: Leikkaa sydänlanka ennen ensimmäistä sytyttämistä noin 1/4 pituuteen. Polta kynttilää jokaisella kerralla vähintään niin kauan, että vaha sulaa myös kynttilän reunoilta. Älä jätä palavaa kynttilää huomiotta ja polta korkeintaan neljä tuntia kerrallaan. Älä myöskään polta kynttilää täysin loppuun. Puhdista käytetty kynttiläastia ja ota se uusiokäyttöön esim. kynäpurkiksi tai kasvin istutusastiaksi.

.