-30%

Evolve Organic The Pink Dream Duo -lahjapakkaus

32,20

  • Hemmotteleva ihonhoitopakkaus
  • Kaksi suosikkituotetta lahjapakkauksessa
  • Ihana lahjaidea itsestään huolehtivalle

Varasto loppu

Kuvaus

Pehmeän ja kosteutetun iho salaisuus käärittynä kauniiseen lahjapakkaukseen! Evolve Organic Beauty The Hydration Heroes pakkaus sisältää kaksi tehokasta tuotetta ihon hemmotteluun ja tehokosteukseen. Tämä tehoduo pehmentää, kosteuttaa ja suojaa herkimpääkin ihoa, tuotteet sopivat täydellisesti myös kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Lahjapakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Kalahari Dream Cleansing Oil 100ml

Kalahari Dream Cleasing Oil on todellinen ihon puhdistuksen unelmatuote. Herkän punertavan sävyinen ja koostumukseltaan silkkisen kevyt kasvojen puhdistusöljy syväpuhdistaa ihon jättämättä jälkeensä öljyistä tunnetta.

Kalahari meloninsiemenöljyllä on loistava ihotuntuma, joka ei jätä ihoa rasvaiseksi vaan liuottaa ylimääräisen öljyn ja toimii samalla ravitsevana ihonpuhdistusaineena. Nopeasti imeytyvä, runsaasti omega 3-rasvahappoja sisältävä kestävästi tuotettu öljy on ominaisuuksiltaan kosteuttava ja ihoa hoitava.

Pink Indigo on ominaisuuksiltaan rauhoittava ja se saa ihon näyttämään terveemmältä pitämällä huolta ihon kosteustasapainosta ja pehmeydestä.

Skvaleenia (kasviperäinen) esiintyy luonnostaan myös ihossa. Se on tehokas ihon kosteuttaja, joka voi ehkäistä ihon kosteusköyhtymistä ja pehmeyden menettämistä.

Rose Quartz Gua Sha

Gua Sha on perinteinen kiinalainen ihonhoitomenetelmä, joka tukee tervettä ihon verenkiertoa ja parantaa lymfakiertoa. Gua Sha menetelmällä voidaan kohottaa kasvonpiirteitä, samalla kun ihonhoitotuotteiden ravintoaineet imeytyvät paremmin ihoon.

Mareriaali:

Ruusukvartsi: Tämän uskomattoman kiven on perinteisesti ajateltu rohkaisemaan ihmisiä avaamaan sydämensä ja kokemaan rauhan, luottamuksen ja harmonian tunteita osana heidän matkaansa kohti itserakkautta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Evolve Organic The Pink Dream Duo -lahjapakkaus”