Maison Berger Amber’s Sun Lamp Fragrance

18,00

  • Aurinkoisen lämmin ja kukkaisen makea tuoksu
  • Käytetään ilmapuhdistimessa tuoksua tuomassa
  • Lisää tuoksunestettä tuoksuttomaan nesteeseen

Varastossa

Kuvaus

Maison Berger Paris Amber’s Sun tuoksuneste tuo kesän kotiin. Tuoksussa on mukaan kukkaisia tuoksunuotteja runsaasta tuberoosasta ilmavaan freesiaan. Tuoksussa on mukana myös sensuellia ylang ylangia ja raikasta ruusua. Makeakeahkon kukkainen tuoksu tuo mielikuvan lämpimästä hiekasta varpaiden alla ja auringon lämmittämästä ihosta Pakkaus sisältää 500 ml.

Lisää tuoksunestettä Lampe Berger ilmapuhdistimeen. Cilla’s suosittelee käyttämään tuoksutonta nestettä pohjana ja lisäämään pienemmän määrän tuoksullista nestettä.

Lampe Berger Paris pitkä historia ulottuu sen perustamisvuoteen 1898, jolloin kemisti/apteekkari Maurice Berger kehitti Lampe Berger-katalyyttisen ilmanpuhdistajan sairaala käyttöön virustautien leviämisen ennalta ehkäisyyn. Lampe Berger lamppuja myydään ympäri maailmaa ja lamput ja tuoksut tutkii riippumaton Terveysviranomaisten laboratorio, joka on myöntänyt tuotteille laatusertifikaatin.

Ilmanpuhdistimen sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori kuumenee niin kuumaksi, että se hajottaa ilmassa olevia molekyylejä ja samalla puhdistaa yli 66% huoneilman epäpuhtauksista. Ilmanpuhdistaja poistaa epämiellyttävät hajut, tekee ilman helpommaksi hengittää ja on apuna astmaatikoille ja tuoksuallergisille. Lampussa voi käyttää tuoksutonta nestettä tai lisätä erilaisia huonetuoksuja kodin tunnelmaa luomaan.