Essential Square Lampe Berger Gift Pack

46,00

  • Ilmanpuhdistaja ja kaunis sisustusesine
  • Vie epämiellyttäviä hajuja pois asunnosta
  • Voidaan myös käyttää tuomaan tuoksua

Varastossa

Kuvaus

Kaunis neliönmuotoinen ilmanpuhdistin poistaa tehokkaasti epämiellyttäviä hajuja huoneilmasta ja toimii samalla upeana tunnelman tuojana. Voit halutessasi lisätä puhdistimeen neutraalin tuoksuttoman nesteen lisäksi tuoksua.

Lahjapakkaus sisältää Lampe Berger ilmanpuhdistin lasipullon, sydänlangan, suojakorkin, sammutuskorkin ja suppilon. Pakkauksessa on mukana tuoksuton polttoneste sekä merellisen kukkaisen tuoksuinen Ocean Breeze -neste.  Molempien koko on 250 ml.

Lampe Berger Paris pitkä historia ulottuu sen perustamisvuoteen 1898, jolloin kemisti/apteekkari Maurice Berger kehitti Lampe Berger-katalyyttisen ilmanpuhdistajan sairaala käyttöön virustautien leviämisen ennalta ehkäisyyn. Lampe Berger lamppuja myydään ympäri maailmaa ja lamput ja tuoksut tutkii riippumaton Terveysviranomaisten laboratorio, joka on myöntänyt tuotteille laatusertifikaatin.

Ilmanpuhdistimen sydänlangassa kiinni oleva katalysaattori kuumenee niin kuumaksi, että se hajottaa ilmassa olevia molekyylejä ja samalla puhdistaa yli 66% huoneilman epäpuhtauksista. Ilmanpuhdistaja poistaa epämiellyttävät hajut, tekee ilman helpommaksi hengittää ja on apuna astmaatikoille ja tuoksuallergisille. Lampussa voi käyttää tuoksutonta nestettä tai lisätä erilaisia huonetuoksuja kodin tunnelmaa luomaan.