Classic Woolwash Villapesuaine 300 ml

15,00

  • Korkeatasoinen villatekstiilien pesuaine
  • Säilyttää villakuidun luonnollisen olomuodon
  • Sopii hyvin myös mohair- ja kashmir-kuiduille

Varastossa

Kuvaus

Classic Classic Woolwash on mieto erikoispesuaine villatekstiileille. Ylellinen villapesuaine sisältää luonnollisia proteiineja, joita lisätään villakuituihin ja jotka pitävän villan luonnollisessa olomuodossaan pidempään. Classic Woolwashin pH-arvo on säädetty huolellisesti villan värin intensiteetin säilyttämiseksi.

Ympäristöystävällinen pesuaine on fosfaatiton ja biohajoava. Hellävaraisin koostumus sopii herkälle iholle ja astmaatikolle.

Sopii myös vesipestävälle silkille, tekokuitutekstiileille, alusvaatteille, urheiluvaatteille ja uima-asuille.

Sopii herkälle iholle ja astmaatikolle.

Annostus:
Käsinpesuun 3-4ml 8-10 litraan vettä
Konepesuun 10-15ml
Riittoisuus 45 käsinpesua tai 10-15 konepesua

Sama annostus pehmeälle ja kovalle vedelle

Classic Clothing Care -pyykinpesuaineiden toiminnan keskiössä on asiakkaan hyvinvointi ja vastuullisuus ympäröivää maailmaa kohtaan. Classic Clothing Caren kehittämä tekstiilien hoitofilosofia takaa korkeatasoisen hoidon arvokkaille vaatteillesi.

Classic Clothing Care -tuotteet on kehitetty erityisesti puuvillan, villan, silkin, tekokuidun ja nahan hoitoon. Nämä materiaalit ovat hyvin erilaisia ja jokainen niistä vaatii omanlaisen käsittelyn ja pesuaineen optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Classic Clothing Care on kehitetty ja mukautettu vastaamaan tiukimpia vaatimuksia.