Classic Silkwash Silkkipesuaine 300 ml

14,00

  • Ylellinen ja hellävarainen silkinpesuaina
  • Hoitaa silkkitekstiilejä ja säilyttää värin
  • Ylellisen raikas puhtaan pyykin tuoksu

Varastossa

Kuvaus

Classic Classic Silkwash on mieto erikoispesuaine silkille. Ylellinen silkinpesuaine sisältää luonnonproteiineja, jotka antavat täyteläisyyttä sekä säilyttävät väri-intensiteetin niin hiekkapestyssä kuin voimakasvärisessä silkissäkin. Classic Classic Silkwash ei sisällä silkkiä vahingoittavia entsyymejä.

Ympäristöystävällinen pesuaine on fosfaatiton ja biohajoava. Hellävaraisin koostumus sopii herkälle iholle ja astmaatikolle.

Annostus:
Käsinpesuun 5ml 8-10 litraan vettä
Konepesuun 20ml
Riittoisuus 60 käsinpesua tai 15 konepesua
Sama annostus pehmeälle ja kovalle vedelle.

Classic Clothing Care -pyykinpesuaineiden toiminnan keskiössä on asiakkaan hyvinvointi ja vastuullisuus ympäröivää maailmaa kohtaan. Classic Clothing Caren kehittämä tekstiilien hoitofilosofia takaa korkeatasoisen hoidon arvokkaille vaatteillesi.

Classic Clothing Care -tuotteet on kehitetty erityisesti puuvillan, villan, silkin, tekokuidun ja nahan hoitoon. Nämä materiaalit ovat hyvin erilaisia ja jokainen niistä vaatii omanlaisen käsittelyn ja pesuaineen optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Classic Clothing Care on kehitetty ja mukautettu vastaamaan tiukimpia vaatimuksia.