Classic clothing care tahranpoistoaine 150 ml

15,00

  • Erinomainen tahranpoistoaine
  • Tehoaa lähes kaikkiin tahroihin
  • Sopii hyvin myös herkkäihoiselle

Varastossa

Kuvaus

Erinomainen erikoistahranpoistoaine kaikille pestäville kankaille. Poistaa hyvin erilaiset tahrat, kuten öljy, rasva, huulipuna, punaviini,  suklaa ja punajuuri. Tehoaa hyvin myös vanhempiin tahroihin. Hellävarainen ja samalla tehokas tahranpoistoaine ei muuta huollettavan tekstiilin väriä eikä sisällä valkaisuainetta.

Fosfaatiton ja biohajoava pesuaine sopii myös herkälle iholle ja astmaatikolle.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Käyttöohje: Hiero pesuainetta tahrakohtaan huolellisesti. Herkkien materiaalien kohdalla ainetta pitää aina testata ensin huomaamattomassa kohdassa tekstiiliä. Anna tahranpoistoineen vaikuttaa 30-60 minuuttia. Pese tekstiili pesuohjeen mukaisesti.

Classic Clothing Care -pyykinpesuaineiden toiminnan keskiössä on asiakkaan hyvinvointi ja vastuullisuus ympäröivää maailmaa kohtaan. Classic Clothing Caren kehittämä tekstiilien hoitofilosofia takaa korkeatasoisen hoidon arvokkaille vaatteillesi.

Classic Clothing Care -tuotteet on kehitetty erityisesti puuvillan, villan, silkin, tekokuidun ja nahan hoitoon. Nämä materiaalit ovat hyvin erilaisia ja jokainen niistä vaatii omanlaisen käsittelyn ja pesuaineen optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Classic Clothing Care on kehitetty ja mukautettu vastaamaan tiukimpia vaatimuksia.