Kakkuja ja saaritarinoita – Leivontaelämää Suomenlinnassa

39,00

  • Kaunis kirja vie meidät Suomenlinnan tunnelmiin
  • Runsaasti nopeita, helppoja ja herkullisia reseptejä
  • Lisämausteena pieniä hauskoja saaritarinoita

Varastossa

Kuvaus

Kakkuja ja saaritarinoita vie arkeen ja juhlaan eräässä saaressa Helsingin edustalla. Ainutlaatuisen Suomenlinnan saaristotunnelma innoittaa elämään hieman hitaammin: tuntemaan ja huomaamaan kaikki tärkeät, kauniit hetket.

Leivo unelmien täytekakku tai aamiaispannari ja lusikoi täytteeksi hilloa, paahdettua valkosuklaata tai hasselpähkinätahnaa. Hyödynnä sesongin tuoreita raaka-aineita luovilla tavoilla, kuten raparperia, veriappelsiineja, mansikoita ja viikunoita. Lähes kaikki reseptit ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Hapanjuurella kohotettavat leivät ja pullat sopivat niin ensikertalaisille kuin kokeneille juurileipureille. Mukaan mahtuu myös haastetta sitä kaipaaville – muun muassa vuosia kehitellyt vegaaniset macaron-leivokset.

Suomenlinnan maisemat luovat lähes meditatiivisen merellistä tunnelmaa. Houkutteleva kokonaisuus on maustettu ripottelemalla sekaan pieniä saaritarinoita: kirjoittajan omia kokemuksia meren ympäröimänä elämisestä sekä suosikkisitaatteja Tove Janssonin teoksista.

Kotisaarensa lumoama Emilia Vartiainen on omistautunut tekemään maailmasta herkullisemman ja nautinnollisemman. Jo esikoisteos paremmista aamiaisista oli täysosuma – Kaunis aamu (2020, engl. Wonderful Morning) ylsi myyntihitiksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Reseptit ja kuvat: Emilia Vartiainen
Editointi: Elina Lähteenmäki
Layout design: Viola Minerva Virtamo

Kieli: Suomi

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kakkuja ja saaritarinoita – Leivontaelämää Suomenlinnassa”