-20%

VIBAe ZUMA pellavakenkä Constellation Black/Caramel

76,00

  • Minimalistisen tyylikäs pellavakenkä
  • Todella mukavan tuntuinen jalassa
  • Erityinen Carbon Step™ -pohjallinen
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

VIBAe ZUMA pellavakenkä on valmistettu vintagehenkisestä kivipestyn oloisesta pellavasta. Minimalistisen tyylikäs pellavakenkä on todella mukava jalassa ja siinä on kesän suosikkikengän aineksia. Rento pellavakenkä näyttää kivalta niin kesämekkojen kuin shortsiasujenkin kanssa. Kenkä on kooltaan pienehköä. Valitse numeroa suurempi koko. 

VIBAe ZUMA pellavakengän pohjamateriaali on luonnonkumia. Kengän pohjallinen on valmistettu anti-mikrobisesta Carbon Step™  -materiaalista. Anatominen pohjallinen muotoutuu käyttäjänsä jalan mukaiseksi ja tarjoaa maksimaalista tukea jalalle.

VIBAe kengän pohjallinen tekee siitä ylivoimaisen käyttömukavuutta ajatellen. Kengästä irroitettava Carbon Step™ -pohjallinen on muotoiltu tarkasti vastaamaan jalkapohjan optimaalista tukea. Pohjallisen 11/14/7 -muotoilun (11 mm pehmuste kantapäässä, 14 mm pehmuste jalkaholvin kohdalla ja 7 mm etuosassa) ansiosta se tukee jalkaa erinomaisesti ja jalka asettuu neutraaliin  asentoon kengässä.

Kengät on suunniteltu Suomessa ja valmistettu käsityönä Portugalissa. VIBAe nimi tarkoittaa yksinkertaisesti good vibes, mitä kengät tuovat käyttäjälle mukavuutensa ja tyylikkyytensä ansiosta. Pieni e-kirjan puolestaan kuvastaa yrityksen arvoja: ekologinen, ergonominen ja eettisesti valmistettu.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,