VIBAe ROMA nahkainen pistokas, Fawn Tan

  • Minimalistisen tyylikäs nahkapistokas
  • Todella mukavan tuntuinen jalassa
  • Erityinen Carbon Step™ -pohjallinen

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

VIBAe ROMA pistokas on valmistettu kasvivärjätystä nahasta. Minimalistisen tyylikäs nahkakenkä on todella mukava jalassa ja siinä on kesän suosikkikengän aineksia. Tyylikäs nahkainen pistokas näyttää kivalta niin kesämekkojen kuin shortsiasujenkin kanssa. Kenkä on kooltaan pienehköä. Valitse numeroa suurempi koko.

VIBAe ROMA pistokkaan pohjamateriaali on luonnonkumia. Kengän pohjallinen on valmistettu anti-mikrobisesta Carbon Step™  -materiaalista. Anatominen pohjallinen muotoutuu käyttäjänsä jalan mukaiseksi ja tarjoaa maksimaalista tukea jalalle.

VIBAe kengän pohjallinen tekee siitä ylivoimaisen käyttömukavuutta ajatellen. Kengästä irroitettava Carbon Step™ -pohjallinen on muotoiltu tarkasti vastaamaan jalkapohjan optimaalista tukea. Pohjallisen 11/14/7 -muotoilun (11 mm pehmuste kantapäässä, 14 mm pehmuste jalkaholvin kohdalla ja 7 mm etuosassa) ansiosta se tukee jalkaa erinomaisesti ja jalka asettuu neutraaliin  asentoon kengässä.

Kengät on suunniteltu Suomessa ja valmistettu käsityönä Portugalissa. VIBAe nimi tarkoittaa yksinkertaisesti good vibes, mitä kengät tuovat käyttäjälle mukavuutensa ja tyylikkyytensä ansiosta. Pieni e-kirjan puolestaan kuvastaa yrityksen arvoja: ekologinen, ergonominen ja eettisesti valmistettu.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,