Skyn Iceland Nordic Skin Peel

48,00

  • Ihoa rauhoittava ja uudistava kuorinta-aine
  • Tekee ihosta ihanan raikkaan ja heleän
  • Pakattu käteviin kuorintalappuihin

Varastossa

Kuvaus

Upea, läpikuultavan hehkuva ihosi odottaa esille pääsyä. Kuollut ihosolukko, rasittunut ja väsynyt iho sumentaa sitä ja odottaa siivoamista! Nordic Skin Peel -kuorintalaput tarjoavat nopeaa ja tehokasta apua stressaantuneelle ja samealle iholle. Maitohappobakteerit ja hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti samalla, kun luonnolliset antibakteeriset ainesosat imevät epäpuhtauksia ihohuokosista. Iho jää todella puhtaan, raikkaan ja kirkkaan näköiseksi. Hellävarainen yhdistelmä rauhoittaa samalla ihoa.

Pyörittele lappuja kasvojen, kaulan ja dekolleteen alueella. Kuorintaa ei huuhdella pois. Jatka normaalin ihonhoitorutiinisi mukaisesti seerumin, hoitovoiteiden ja öljyjen kanssa. Voidaan käyttää yhdestä viiteen kertaan viikossa oman ihotyypin mukaan.

Vaikuttavista raaka-aineista amerikantaikapähkinä auttaa pienentämään ihohuokosia, pehmentää ja raikastaa ihoa. Valkopaju rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja ennaltaehkäisee näppylöiden syntymistä. Papaijauute poistaa kuollutta ihosolukka ja kirkastaa ihoa.  Maissisokerista eristetty maitohappobakteeri kuorii hellävaraisesti ihoa.  Jojoba pitää ihon pehmeänä ja kosteutettuna ja islanninlevä elvyttää ihoa tehokkaasti ja tasapainottaa ihoa tulehdustilojen ehkäisemiseksi.

Voide sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Tuote sisältää 90 ml / 60 lappua.