Skyn Iceland Arctic Hydration Rubberizing Mask

40,00

  • Ihana syväkosteuttava kasvonaamio
  • Naamio sekoitetaan itse, pakkauksen mukana kaikki tarvittava
  • Sisältää paljon ihon terveydelle tärkeitä raaka-aineita

Varastossa

Kuvaus

Ihana syväkosteuttava ja siloittava kasvonaamio. Kasvonaamio sekoitetaan itse, kaikki siihen tarvittava tulee pakkauksen mukana. Naamion kuivumisen jälkeen se irtoaa helposti kasvoilta. Naamion avulla loihdit pehmeän, säteilevän ja kuulaan ihon.

Sekoita geelipohja (pussi 1) ja käsittelyjauhe (pussi 2) keskenään lastan avulla (noin 30 sekuntia) tasaiseksi massaksi. Levitä lastalla paksu, tasainen kerros naamiota puhdistetuille kasvoille. Anna naamion vaikuttaa 20–25 minuuttia ja kuori pois kasvoiltasi. Huuhtele ylimääräiset pois lämpimällä vedellä. Lisää naamion jälkeen kasvoille seerumi ja yö- tai päivävoide.

Vaikuttavista raaka-aineista punalevä sisältää runsaasti meren mineraaleja ja rauhoittaa ihoa. C -vitamiini on tehokas antioksidanttien lähde se parantaa ihon sävyä ja rakennetta. Natriumhyaluronaatti on tehokas kosteuttaja. Lakan siemenöljy on rauhoittava ja pehmentävä arktinen öljy, joka koostuu välttämättömistä rasvahapoista ja antioksidanteista.

Naamio sisältää myös Icelandic Complex -sekoitusta. Luonnollinen sekoitus mukailee ihon raaka-aineita, joita stressi kuluttaa liiallisesti ihostamme. Raaka-aineet on kerätty Islannin luonnosta ja sen pohjana on saasteeton ja mineraalipitoinen (sisältää kuutta ihon kosteuttukselle ja puhdistukselle tärkeää mineraalia) jäätikkövesi. Sekoituksessa on myös mukana omegahappo-pitoisia lakan- ja karpalonsiemenöljyjä sekä puhdasta molekulaarista happea, joka kuljettaa energiaa ihon syvempiin kerroksiin asti ja palauttaa nuorekasta hehkua iholle.

Sisältää 3 naamiota.