MARO Candles tuoksukynttilä, Tomato Leaves & Lemon

33,00

  • Upea huonetuoksu elegantissa muodossa
  • Käsintehty alusta loppuun
  • Korkeatasoinen soijavahapohja ja tuoksu

Varastossa

Kuvaus

MARO Tomato Leaves & Lemon-kynttilä on tomaatin, sitruunan ja basilikan lehtien yhdistelmä, sekoitus todellista italialaista kolmikkoa.  Tuoksu saattaa sinut suoraan Toscanan auringon alle ja se tuo esiin auringon, tehostaa aistejasi ja piristää mielialaasi. Kynttilä on valettu eleganttiin pyöreään kirkkaaseen lasiastiaan.

❤ Tämä tuoksu on täydellinen kumppani hemmottelevaan iltapäivään ystävien kanssa tai ilman – poistaen kaiken synkkyyden.

MARO Candles valmistetaan aina 100% soijavahasta – uusiutuvasta ja myrkyttömästä lähteestä, joka myös palaa puhtaammin kuin parafiini. Jokainen kynttilä on käsintehty alusta loppuun. Kaikki MARO-kynttilät ovat VAPAITA karsinogeeneista, lisääntymismyrkyistä, ftalaatista, parabeeneista ja muista mahdollisesti vaarallisista kemikaaleista, joita usein löytyy hajusteista.

Kynttilän palamisaika 45h, paino 250g. Varmista, että poltat kynttilääsi vähintään 2-3 tuntia ensimmäisellä kerralla, jotta koko massa sulaa reunoilta asti. Näin kynttilä ei lähde muodostamaan koloa keskelle.