Ekta Helsinki Katrine Turtleneck

  • Leikkimielisen kaunis raitaneule
  • 100%  suomalaisen lampaan villaa
  • Eettisesti ja ekologisesti valmistettu

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ekta Helsinki Katrine -neule kulkee käyttäjänsä mukana pitkään. Kotimaisen lampaan villasta neulotussa neulepaidassa on rennon väljä mitoitus ja ajaton raitakuosi. Värjäämättömässä villalangassa on kaunis ja luonnollinen valkoisen ja tammenruskean sävy.

Aito villaneule pitää lämpimänä tyylistä ja huolitellusta ilmeestä tinkimättä. Neule sopii mainiosti niin farkkujen kanssa pidettäväksi, kuin myös business-lookkiin hameiden ja suorien lahkeiden kanssa yhdistettäväksi.

Suomalaisen lampaan villa on tunnettu kestävyydestään ja kyvystään muuntautua lämpötilanvaihteluiden mukaan. Tästä syystä neuletta ei kannata haudata kaapin uumeniin kesäksi. Korkeatasoinen villaneule on käyttökelpoinen läpi vuoden.

Ekta Helsinki neuletakki on kudottu 100% premium-laatuisesta kotimaisen lampaan villasta. Villa on mulesing-vapaata, 100% luonnollista, biohajoavaa ja värjäämätöntä lankaa. Neuletakki on valmistettu Suomessa.

Mitoitus

Pituus: S-57, M-60, L-63

Leveys: S-59, M-62, L-63

Hiha: S-68, M-68, L-69

Neule on eettisesti valmistettu Suomessa ja sillä on Nordic Swan Ecolabel -sertifikaatti. Tämä takaa, että tuotteen ympäristövaikutukset ovat alhaisimmat mahdolliset. Tuotteella on myös Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset.

Lisätiedot

Koko

, ,