Bruuns Bazaar Syringa Harley neule, Beige Melange

  • Täydellinen valinta viileisiin syys- ja talvipäiviin
  • Väljä malli ja kauniit neulotut yksityiskohdat
  • Ihanan utuinen neulos ja mukava villasekoitus

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Bruuns Bazaar Syringa Harley neule on täydellinen valinta syksyn ja talven viileisiin päiviin. Väljän mallisessa neuleessa on matala pystykaulus, osittain hieman pitsimäinen neulos ja kauniit yksityiskohdat.

Materiaali on 52% alpakkaa, 30% nylonia, 16% akryylia ja 2% spandeksia.

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinaavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, , , ,