Bruuns Bazaar Cilla cargo-housut, silver cloud

139,95

  • Kivasti laskeutuvat cargo-housut
  • Reisitaskut antavat kivasti ilmettä
  • Elastinen vyötärö lisää mukavuutta

Kuvaus

Bruuns Bazaar Cilla -cargo-housut kuuluvat vaatekaapin peruspilareihin. Housuissa on elastinen kuminauha-vyötärö ja resorit lahkeen suussa. Cargo-housuissa on reisitaskut ilmettä antamassa. Sisäsaumassa on ratsastushousuista tuttu sauma. Materiaali on tukevaa ja pysyy rypyttömänä.

Cilla-housut on helppo yhdistää esim. pitsitopin ja jakun kanssa tai rennommin väljän neuleen kanssa. Pue jalkaan sandaletit tai tennarit ja saat erilaisen lookin aikaiseksi. Housuissa on normaali mitoitus, valitse tavanomainen kokosi.

Materiaali on: 50% kierrätettuä polyesteria, 42% polyesteria, 8% elastaania.

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, , ,