Bruuns Bazaar Camilla paita, Silver Mink

  • Ihastuttava 3/4 hihainen paita
  • Kauniisti laskeutuvaa materiaalia
  • Sopii moneen erilaiseen lookkiin

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Bruuns Bazaarin a-linjaisessa Camilla-paidassa on kauniit 3/4 pituiset hihat, kauniilla frillayksityiskohdalla viimeistelty kaulus ja rusettikiinnitys. Paidan takaosassa on ihanasti volyymiä. Camilla paidan materiaali on mukavan ohutta ja se laskeutuu kauniisti. Paidassa normaalimitoitus, valitse tavanomainen kokosi.

Materiaali on: 100% vastuullista polyesteria

Bruuns Bazaarin juuret johtavat lanseerausvuoteen 1994. Merkki nousi nopeasti noteerattujen tanskalaismerkkien rinnalle ja sen luomuksia on nähty myös monien julkkisten yllä. Bruuns Bazaar on moderni muotitalo, jonka ydin on skandinavisessa muotoilussa. Upeat kuosit ja mallit yhdistettynä vankkaan klassiseen perusmallistoon selittävät merkin laajan ja alati kasvavan uskollisten asiakkaiden määrää.

Tuotemerkki on valikoitunut Cillasiin monipuolisuutensa ja klassikko-malliston takia. Klassikot ovat aina valikoimissa olevia, muotoilultaan ajattomia ja klassisen tyylikkäitä vaatekaapin peruspilareita. Pidämme ajatuksesta, että suosikkivaatteita voi tilata lisää vuodesta toiseen. Sesonkien uutuusmallit ja juhlaankin sopivat asut tuovat sopivasti lisämaustetta mallistoon ja värittävät vaatekaappia mukavasti. Bruuns Bazaar on myös lisännyt kierrätettyjen ja ekologisten kuitujen osuutta tuotannossaan.

Lisätiedot

Koko

, ,